Artuklu Belediyesi Halk Ekmek Satışlarına Başladı 16 Ocak 2025, 15:25

Artuklu Belediyesi, ekonomik olarak daha uygun fiyatlarla ekmek temin etmek isteyen vatandaşlar için başlattığı Halk Ekmek Projesi’ni hayata geçirdi. Bugün itibariyle satışa sunulan Halk Ekmek, 5 TL’den satışa çıkarıldı.
Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Amak, Halk Ekmek Üretim Tesisi ve Satış Noktalarında incelemelerde bulundu. Amak, ekmek satışlarının şu anda üç farklı noktada başladığını, talep doğrultusunda yeni satış noktalarının da açılacağı bilgisini verdi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Eş Başkan Mehmet Ali Amak, şunları söyledi;
“Bugün, Artuklu Belediyesi olarak halkımız için önemli bir adım daha attık. Halk Ekmek Projemiz ile vatandaşlarımızın günlük ekmek ihtiyacını, en uygun fiyata temin etmelerini sağlıyoruz. Ekmeklerimiz, son derece hijyenik ortamlarda üretilmekte olup, sağlık ve güvenlik standartlarına tam uyum sağlanmaktadır. Bu projeyi başlatma amacımız, özellikle ekonomik zorluk çeken ailelerimizin daha kaliteli ve uygun fiyatlı ekmek alabilmelerini desteklemektir. İlk etapta 3 farklı noktada satışa başlıyoruz, ancak ihtiyaca göre bu noktaların sayısını arttırmayı planlıyoruz. Hep birlikte, daha güçlü bir Artuklu için çalışmaya devam edeceğiz.”
Proje kapsamında ekmek fiyatlarının daha uygun hale getirilmesi, bölgedeki dar gelirli aileler için büyük bir kolaylık sağlıyor.
Ayrıca, hijyenik ve sağlıklı üretim süreciyle, vatandaşların güvenliği de ön planda tutuluyor.
Halk Ekmek Satış Noktaları:
????Saraçoğlu Mahallesi (Yeniyol Caddesi, Üstgeçit Altı)
????Cumhuriyet Mahallesi (Eski İtfaiye Yanı)
????İstasyon Mahallesi (Belediye Parkı Yanı)
DIĞER HABERLER
-
Yol Sorununa İlişkin Açıklama
11 Mart 2025, 15:58 -
Kadınlara Karanfil Dağıtıldı
07 Mart 2025, 15:55 -
‘Halkımıza Hizmet Ediyor, Hesap Veriyoruz!’ Temasıyla İftar Programı Düzenlendi
05 Mart 2025, 15:53 -
Ramazan Ayı İçin Camilerde Temizlik Çalışması Yapıldı
28 Şubat 2025, 15:51 -
Amatör Kulüplere Eşofman ve Spor Ayakkabı Desteği
26 Şubat 2025, 15:33 -
Futbol Kursunda Eğitimler Başladı
24 Şubat 2025, 14:53 -
Eş Başkan Amak’tan MARTOD Başkanı Gürgör’e Ziyaret
18 Şubat 2025, 14:51 -
Eş Başkan Amak, MAREV Dayanışma Gecesine Katıldı
17 Şubat 2025, 14:49 -
Artuklu İçin Bir Araya Geldiler
15 Şubat 2025, 14:48 -
Artuklu Belediyesi, Özel Şirketlere Peşkeş Çekilen ve Atıl Durumda Olan Tarihi Bina ile Dükkanları Yeniden Hayata Geçirecek
14 Şubat 2025, 14:46