Eş Başkanı Amak, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi 04 Şubat 2025, 15:32

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Amak, belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım ve onarım çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla sahaya çıktı. Amak, yapılan çalışmaların bölge sakinlerine daha iyi hizmet sunmak için önem taşıdığını vurguladı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Artuklu ilçesinin kırsal mahallelerinde, özellikle Yukarıaydınlı, Konaklı, Kaynak ve Elmabahçe mahallelerinde yoğun bir şekilde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar sayesinde hem ulaşımın kolaylaşması hem de mahallelerin modern bir görünüme kavuşması hedefleniyor. Çalışmalar aralıksız olarak devam ederken, mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda planlamalar da yapılıyor.
Ayrıca, Cumhuriyet Mahallesinde doğalgaz ve elektrik altyapı çalışmalarının yapıldığı bölgelerde, yol onarım çalışmalarına da hız verilmiş durumda.
Ekipler, altyapı çalışmaları tamamlanmadan yol yapımına başlanmadığını belirterek, mevcut çalışmaların vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilemeden sürdürüldüğünü ifade edildi.
İnceleme sırasında Eş Başkan Mehmet Ali Amak, ilgili birim amirlerinden yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alarak, ekiplerin özverili çalışmalarını takdir etti.
“Amacımız, ilçemizdeki her noktaya en kaliteli hizmeti sunmak ve vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmektir” diyen Amak, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına sunulacağını belirtti.
Amak, yol yapım ve onarım çalışmalarının tüm Artuklu genelinde eş zamanlı olarak devam edeceğini, önümüzdeki süreçte farklı mahallelerde de benzer projelerin hayata geçirileceğini söyledi.
DIĞER HABERLER
-
Yol Sorununa İlişkin Açıklama
11 Mart 2025, 15:58 -
Kadınlara Karanfil Dağıtıldı
07 Mart 2025, 15:55 -
‘Halkımıza Hizmet Ediyor, Hesap Veriyoruz!’ Temasıyla İftar Programı Düzenlendi
05 Mart 2025, 15:53 -
Ramazan Ayı İçin Camilerde Temizlik Çalışması Yapıldı
28 Şubat 2025, 15:51 -
Amatör Kulüplere Eşofman ve Spor Ayakkabı Desteği
26 Şubat 2025, 15:33 -
Futbol Kursunda Eğitimler Başladı
24 Şubat 2025, 14:53 -
Eş Başkan Amak’tan MARTOD Başkanı Gürgör’e Ziyaret
18 Şubat 2025, 14:51 -
Eş Başkan Amak, MAREV Dayanışma Gecesine Katıldı
17 Şubat 2025, 14:49 -
Artuklu İçin Bir Araya Geldiler
15 Şubat 2025, 14:48 -
Artuklu Belediyesi, Özel Şirketlere Peşkeş Çekilen ve Atıl Durumda Olan Tarihi Bina ile Dükkanları Yeniden Hayata Geçirecek
14 Şubat 2025, 14:46