•  
  •   
  •  
  •  
LOGOLOGOLOGOLOGO
  • ANASAYFA
  • BAŞKAN
        • Başkanın Mesajı
        • Başkana Mesaj Gönder
        • Başkanın Öz Geçmişi
        • Başkanın Fotoğrafları
  • KURUMSAL
        • Belediye Meclisi
        • Belediye Encümeni
        • Başkan Yardımcıları
        • Başvuru Rehberi
        • Etik Kurulu
        • Müdürlükler
        • Etik Komisyon Kararı
        • Organizasyon Şeması
        • Kültür Sanat
        • Eski Başkanlar
        • Faaliyet Raporları
        • Kurumsal Kimlik
        • Performans Programı
        • Hizmetlerimiz
        • Gelir ve Harç Tarifeleri
        • Yönetmelikler
        • Arabuluculuk Komisyonu
        • Stratejik Plan
        • Aydınlatma Metni
  • PROJELER
        • Devam Eden Projeler
        • Tamamlanmış Projeler
  • ARTUKLU
        • Artuklu Tanıtımı
        • Artuklu Oteller
  • GÜNCEL
        • Haberler
        • Duyurular
        • Etkinlik Takvimi
        • Nöbetçi Eczaneler
        • İmsak Takvimi
  • İHALE İLANLARI
        • İhale İlanları
        • Sonuçlanan İhaleler
  • Anasayfa
  • Haberler
  • Artuklu Belediyesi’nden engelli dostu çalışma
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Artuklu Belediyesi kardeş belediye oldu
Ocak 2, 2020
Travel Turkey’de Artuklu Standı ilgi gördü
Ocak 2, 2020
Ocak 2, 2020
Haber Kategorileri
  • Haberler
Etiketler
    • Haberler
    • Duyurular
    • Etkinlik Takvimi
    • Cenaze İlanları

Artuklu Belediyesi’nden engelli dostu çalışma

04/12/2019

Artuklu Belediyesi dezavantajlı grupları unutmayan bir yapıda çalışmalarına devam ediyor. Sosyal belediyecilik çalışmalarına önem veren Belediye, kadınından gencine, yaşlısından engellisine kadar birçok konuda proje yapıyor. Son olarak akülü engelli arabası kullanan vatandaşları unutmayan Belediye 2 adet şarj istasyonunu hayata geçiriyor.

Artuklu Belediyesi’nden engelli dostu çalışma
Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı kurum olarak engelleri aşan bir yapıda çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
Artuklu Belediyesi dezavantajlı grupları unutmayan bir yapıda çalışmalarına devam ediyor. Sosyal belediyecilik çalışmalarına önem veren Belediye, kadınından gencine, yaşlısından engellisine kadar birçok konuda proje yapıyor. Son olarak akülü engelli arabası kullanan vatandaşları unutmayan Belediye 2 adet şarj istasyonunu hayata geçiriyor.
Sosyal belediyecilik
Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Amacımız engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmaktır” diye konuştu. Başkan Tutaşı şunları kaydetti; “Belediyede olduğumuz 7 ay süre zarfında ilçemiz için durmadan çalıştık. Alt yapıdan üst yapıya kadar birçok başarıyı kısa zamana sığdırdık. Sosyal belediyeciliğin gereklerini de yerine getirmek adına çaba verdik. Mahalle konaklarımız ve bilgi evlerimiz her yönüyle hemşehrilerimizin yanında oldu. Öte yandan engelli kardeşlerimizi de unutmayan bir yapıda olduk. Onların hayatlarını kolaylaştırmak için sürekli çalışmalar yaptık” dedi.
Her zaman yanlarındayız
Son olarak bir çalışmayı daha hayata geçirmek için harekete geçtiklerini ifade eden Tutaşı, “Engelli kardeşlerimizi her zaman özel gördük. Onlar ile ilgili çalışmalar için sürekli istişare içinde olduk. Sivil toplum kuruluşlarıyla hep dirsek temasında olduk. Bu düşünceler ile akülü engeli aracı kullanan vatandaşlarımızın araçlarını şarj edebilecekleri iki istasyonu kuruyoruz. Bu noktada vatandaşlarımızın belirlediği noktalarda kurulumu sağlayacağız. Engelleri aşmak için çalışmalar sürecek” ifadesiyle sözlerine son verdi.
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Paylaş

Diğer Haberler

Aralık 12, 2020

Artuklu Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor


Tamamını Oku
Aralık 12, 2020

Artuklu Belediyesi’nden Öğrencilere Tablet Desteği


Tamamını Oku
Kasım 24, 2020

24 Kasım Öğretmenler Günü


Tamamını Oku

İletişim

Tel:0482 212 10 49
Adres: 13 Mart Mahallesi Vali Ozan Caddesi Artuklu Belediyesi Artuklu-Mardin
Site Yönetimi: Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Bilgi

©2020 Artuklu Belediyesi. Tüm hakları saklıdır. Tasarım: Design Workshop
  •  
  •   
  •  
  •