•  
  •   
  •  
  •  
LOGOLOGOLOGOLOGO
  • ANASAYFA
  • BAŞKAN
        • Başkanın Mesajı
        • Başkana Mesaj Gönder
        • Başkanın Öz Geçmişi
        • Başkanın Fotoğrafları
  • KURUMSAL
        • Belediye Meclisi
        • Belediye Encümeni
        • Başkan Yardımcıları
        • Başvuru Rehberi
        • Etik Kurulu
        • Müdürlükler
        • Etik Komisyon Kararı
        • Organizasyon Şeması
        • Kültür Sanat
        • Eski Başkanlar
        • Faaliyet Raporları
        • Kurumsal Kimlik
        • Performans Programı
        • Hizmetlerimiz
        • Gelir ve Harç Tarifeleri
        • Yönetmelikler
        • Arabuluculuk Komisyonu
        • Stratejik Plan
        • Aydınlatma Metni
  • PROJELER
        • Devam Eden Projeler
        • Tamamlanmış Projeler
  • ARTUKLU
        • Artuklu Tanıtımı
        • Artuklu Oteller
  • GÜNCEL
        • Haberler
        • Duyurular
        • Etkinlik Takvimi
        • Nöbetçi Eczaneler
        • İmsak Takvimi
  • İHALE İLANLARI
        • İhale İlanları
        • Sonuçlanan İhaleler
✕
  • Anasayfa
  • Basında Biz
  • Artuklu Belediyesi ve Artuklu Tapu Kadastro Müdürlüğü işbirliği protokolü imzaladı
21.01.2020/Abdulkerim Tatlıdede
Ocak 21, 2020
24.01.2020/Oğuz Taşkent
Ocak 24, 2020
Ocak 24, 2020
Haber Kategorileri
  • Basında Biz
  • Haberler
Etiketler
    • Haberler
    • Duyurular
    • Etkinlik Takvimi
    • Cenaze İlanları

Tutaşı, “Yenilikler devam edecek”


Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Vatandaşlarımızın belediyecilik hizmetlerinden daha iyi faydalanabilmesi için çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor” dedi.
Artuklu Belediyesi ve Artuklu Tapu ve Kadastro Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. Artuklu Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen protokol törenine Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı ve Artuklu Tapu Kadastro Müdürü Abdurrahim Kılıçaslan katıldı. Protokolle belediye sistemi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün Tapu Randevu Alma Sistemine (TAKBİS) entegre edilecek.
Tapu ve emlak işlerinde kolaylık
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Vatandaşlarımızın belediyecilik işlemlerini günün şartlarını uygun olarak kolaylaştırmak için çaba veriyoruz” dedi. Bu konuda bir adım daha attıklarını aktaran Başkan Tutaşı, “Belediye olarak kısa zamana önemli işler sığdırdık. Biz bunun yanında hemşehrilerimizin belediyecilik ile ilgili işlerini de kolaylaştırmak için çaba veriyoruz. Bununla ilgili bir adımı daha Artuklu Tapu ve Kadastro Müdürlüğümüzle imzaladığımız protokolle gerçekleştirdik. Protokolle tapu birimleri ve belediyemizde işlerin yoğunluğu azalacak. İşlem süreçleri kısalacak ve hizmetlerimiz etkin, hızlı ve güvenli olarak elektronik ortamda sunulacak. Yazışma usulüyle yapılan bütün işlemler sisteme entegre olmamız ile kısa zamanda sonuç doğuracak bir şekilde kolaylık sağlayacak. Belediyemiz artık web tapu sistemi aracılığıyla TAKBİS üzerinde işlemlerini yapabilecek” şeklinde konuştu.
Yakında cep telefonundan ulaşacaklar
Yeniliklerin devam edeceğine işaret eden Başkan Tutaşı, “Biz belediye olarak vatandaş odaklı çalışmalar için çaba veriyoruz. Bu düşünceler ile belediyeciliği zorlaştırmanın dışına çıkarıyoruz. Bu konuda geçtiğimiz günlerde sitemizi yenileyerek önemli bir adım atmıştık. Vatandaşlarımız artık sitemize girerek sorunlarını kolayca bizlere aktarabiliyor. Bunun yanında 0 531 776 65 77 numaralı whatsapp hattı ve 444 5 047 numaralı beyaz masa hattımız da sorunlar için aktif bir şekilde çalışıyor. Yakın zamanda ios ve android platformuna geçerek hemşehrilerimizin ceplerinden bize ulaşmalarını sağlayacağız. Bu gibi yenilikler devam edecek” diyerek sözlerine son verdi.

56840459-12be-4bc0-8010-d855e53c6e83
a498ab6d-fd4f-4c8d-baa9-5ccdc5850692
b236174b-b5d3-4f7f-84e9-dafded3f7c16
previous arrow
next arrow
56840459-12be-4bc0-8010-d855e53c6e83
a498ab6d-fd4f-4c8d-baa9-5ccdc5850692
b236174b-b5d3-4f7f-84e9-dafded3f7c16
previous arrow
next arrow
Paylaş

Diğer Haberler

Temmuz 1, 2022

Artuklu’da kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor (Basında biz sondakika.com)


Tamamını Oku
Haziran 24, 2022

Engelli kadına ortopedik yatak desteği (Haberler.com)


Tamamını Oku
Haziran 23, 2022

Tutaşı’dan Belediye Çalışanlarına Banka Promosyon Jesti (Basında Biz Mardinlife.com)


Tamamını Oku

İletişim

Tel:0482 212 10 49
Adres: 13 Mart Mahallesi Vali Ozan Caddesi Artuklu Belediyesi Artuklu-Mardin
Site Yönetimi: Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Bilgi

©2020 Artuklu Belediyesi. Tüm hakları saklıdır. Tasarım: Design Workshop
  •  
  •   
  •  
  •